Geringe opkomst wekelijkse clubrit RTC Zundert

ZUNDERT - Niet alleen Vaderdag maar ook vakanties en feestjes op zaterdagavond waren de oorzaak dat de opkomst afgelopen zondag maar op ca. 40% bleef steken.

De A groep heeft in tegenstelling van de geprogrammeerde rit naar Woensdrecht de rit welke men het Groot Kanaal noemt gereden. Via het Klein Kanaal richting Antwerpen en dan langs het Albertkanaal naar Oelegem voor de koffiepauze. Hierna via Grobbendonk, Pulderbos, Zoersel, Westmalle, St. Lenaerts en Terbeek terug naar Wernhout.

De B groep heeft de rit over de Oesterdam gereden. Via Huijbergen, Ossendrecht de dam over om in Tholen de koffiepauze te houden. Terug naar huis via Halsteren, de Schans, Nispen, Horendonk en Achtmaal.

De C ploeg heeft via Klein Zundert, Etten Leur en Prinsenbeek een rit gereden naar Den Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek. Na hier de pauze te hebben gehouden zijn ze weer terug naar huis gereden via Etten Leur, Rijsbergen en Klein Zundert.

Programma

Zondag a.s. hebben we de volgende fase in het kader van de viering van ons 40 jarig bestaan. Hiervoor zullen alle groepen om 08.00 uur vertrekken voor een rit met als bestemming Non Plus Ultra in Woensdrecht. Deze horecazaak is ook al 40 jaar een van de vaste pauzeplaatsen voor de verschillende groepen van onze vereniging.

Alle groepen rijden via een eigen route hier naar toe. Bij aankomst wordt er dan door de vereniging een lunch aangeboden.[l]