Fotopuzzel Fietstocht Ons Genoegen gestart

ZUNDERT - Kruisboogvereniging Ons Genoegen organiseert dit jaar voor de 20e keer de alom bekende Fotopuzzel Fietstocht. Vorig jaar hebben er ruim 1.000 mensen meegefietst met deze mooie tocht. De tocht kan gereden worden vanaf 23 juni tot en met 31 augustus. De tocht kan iedere dag gereden worden, men kan de tocht ook op meerdere dagen rijden, telkens een gedeelte.

De fietstocht start bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert. De Moerse Bossen is geopend van dinsdag t/m zondag. Openingstijden: door de week vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur.

De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert, Meer en Rijsbergen. De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de foto's op te zoeken. Met name het opzoeken van alle foto’s maakt de tocht leuk, er wordt ook nog veel over gesproken de terrassen die men tijdens de tocht aan kan doen.

Waar te verkrijgen

De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op moet zoeken tijdens de fietstocht, zijn verkrijgbaar bij: Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert; Jac van Loenhout, Burgemeester Kievitslaan 14, Klein Zundert (tel. 076 597 3957); Café,- eet en feestgelegenheid De Tijd, Antwerpseweg 24, 4891 CP Rijsbergen; Grand Café Restaurant De Bocht, Wernhoutseweg 119, 4884 AT Wernhout; Alfons IJscreaties, Breedschotsestraat 4 te Rijsbergen

Veel deelnemers gaan vooraf, vaak in het weekend, alvast een kaart halen, om vervolgens op een dag te rijden die hen goed uitkomt. Men kan de tocht ook gedurende meerdere dagen rijden. Maak kennis met deze mooie fotopuzzel fietstocht en doe mee. Wij hopen dat u dit jaar ook weer veel plezier beleeft aan deze leuke tocht. Kruisboogvereninging Ons Genoegen.[l]