Een geslaagde LadiesDay bij RTC.
Een geslaagde LadiesDay bij RTC.

LadiesDay 2019 groot succes

RIJSBERGEN - Vrijdag 21 juni was het weer zover, de LadiesDay bij RTC. Het thema voor dit jaar was Zomercarnaval. Helaas zag het weer er in het begin nog niet heel zomers uit, al was het gelukkig wel droog. De Ladies werden ontvangen met een non-alcoholische cocktail, volledig in het thema.

Ook dit jaar deden 35 koppels mee en was de inschrijving vanwege het enthousiasme zelfs eerder gesloten dan vorig jaar. Mooi was het om te zien dat veel deelnemers moeite hadden gedaan hun kleding aan te passen aan het thema, dit leverde een kleurrijk tafereel op. Helemaal toen het zonnetje tegen de middag ook nog eens fel begon te schijnen.

Naast het tennissen hebben de Ladies kunnen genieten van heerlijke taarten, lekkere soepen en wraps. In de middag werd een versnapering geserveerd in de vorm van tortilla chips met salsa en guacamole en ging ook de cocktailbar open. Tevens stonden er op het park diverse kraampjes met allerlei leuke artikelen.

Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking waarbij elke poule een dameskoppel als winnaar had en werden de 2 meest originele outfits ook beloond met een prijs. De dag werd afgerond met een heerlijke barbecue, aardbeien en ijs. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag op het tennispark.

Iedereen bedankt voor alle ondersteuning, waardoor ook dit jaar weer een groot succes is geworden. Tot volgend jaar! [l]