Klaar voor de wedstrijd. FOTO PE
Klaar voor de wedstrijd. FOTO PE PE

Inschrijving Spinder Zundert Open tennistoernooi gestart

ZUNDERT - Van 3 tot en met 11 augustus organiseert de Zundertse Tennisvereniging het Spinder Zundert Open. Een tennistoernooi op gravel en gras in verschillende categorieën. “Het is de 29e editie van het Zunderts open tennistoernooi”.

De toernooicommissie is inmiddels gestart met alle voorbereidingen, zodat het belangrijkste tennistoernooi van het jaar goed verloopt. “De 28ste editie van het Zundert Open was een zeer geslaagd toernooi. De opkomst was groot en de weergoden waren goed gezind. Dit jaar zit de commissie weer boordevol goede en nieuwe ideeën en we hopen weer op een grote opkomst”.
De toernooicommissie is zeer blij dat Spinder Interieurbouw weer de nieuwe hoofdsponsor is en is ook dankbaar voor het flink aantal andere sponsors. “Dankzij hen kunnen we er voor de spelers een aantrekkelijke week van maken.”

Poules
Wie lid is van de KNLTB, kan deelnemen aan het Spinder Zundert Open. Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld op de zes gravel- en twee grasbanen van de Zundertse tennisvereniging. “Ons streven is deelnemers zoveel mogelijk te kunnen laten spelen. Je komt tenslotte om te tennissen. Maar dan zijn we wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie. Je kunt je inschrijven voor enkel, dubbel of mix in de categorieën 4 t/m 8. In categorie 7 hebben we ook een 35+ categorie”.

Barbecue
Ook dit jaar organiseert de tennisvereniging op vrijdagavond 9 augustus een barbecue, waar iedereen welkom is. Tegen een kleine bijdrage heb je een gezellige avond. “We gaan er met zijn allen een mooie week van maken, met veel sportiviteit en gezelligheid”.

Inschrijven
Ga voor 25 juli 2019 naar www.toernooi.nl en ga naar Spinder Zundert Open. Meer informatie op www.zundertsetv.nl [l]