Volgende week bij vv Zundert, oude debutanten

ZUNDERT - Onze jongste tak van de vereniging, de mannen van het Walking Voetbal spelen volgende week hun eerste wedstrijd. Sinds een aantal maanden trainen zij op woensdagochtend. De opkomst is goed en het plezier nog groter. Woensdag 10 juli staat de eerst wedstrijd op het programma. Thuis tegen DVO’60 om 10.00 uur. Dus kom gerust een keer kijken op woensdagochtend, want de mannen kennen voorlopig nog geen zomerstop.

Vrijwilligers gezocht

Vraag niet wat de vereniging voor u kan doen, maar wat u voor de vereniging kan doen! Het nieuwe seizoen staat voor de deur en nog niet alle taken zijn ingevuld. Vele handen maken licht werk. Iedere keer redden we het weer met alle vrijwilligers om alle taken uit te voeren. Sommige voeren zelfs meerdere taken uit.

Hulp is altijd welkom. Van spelers, rustende leden, ouders, opa’s en oma’s. Dus wil je een dagdeel wedstrijdsecretaris zijn, een wedstrijd fluiten, een ochtend kantinedienst draaien, meehelpen met de maandag of vrijdag ploeg om het sportpark netjes en schoon te houden, meehelpen met het informeren van de leden via de sociale media of juist leider of trainer worden, laat dit weten. Vraag informatie op bij een van de bestuursleden, deze staan op de website van v.v. Zundert. www.vvzundert.nl

Er is genoeg te doen, sinds kort staan de vacatures ook op de website onder het kopje nieuws. Vooral voor onze kantine op zondag en voor accommodatie zaken zijn we nog dringend op verzoek naar versterking.

Programma

De wedstrijd Zundertse selectie – NAC Breda was voor Zundert een afsluiting van het voetbalseizoen, terwijl het voor NAC Breda de start van het nieuwe seizoen was. Naast de trainingen en wedstrijd van Walking voetbal, ligt het nu dus echt stil. Alvast voor de agenda, het programma van de voorbereiding.

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus Sandraugria toernooi bij VVR.

Poule B : Moerse Boys, Zundert en Achtmaal.

Vrijdag 16 augustus:

MoerseBoys-1-Zundert-1 av.18.30

Zundert-1-Achtmaal-1 av.20.30

Zaterdag 17 augustus:

35plus toernooi in de middag

Zondag 18 augustus:

Zundert-VR1 toernooi in de ochtend.

Zundert-1 wedstrijd om bepaalde plaats, afhankelijk van resultaat vrijdag. Tijd ook afhankelijk.

Zaterdag 17 augustus

Unitas'30-ZA-1-Zundert-2 av.14.30

Dinsdag 20 augustus

TSC-1-Zundert-1 av.20.00

TSC-2-Zundert-2 av.20.00

Zondag 25 augustus

MOC’17-1-Zundert-1 av.14.00

Sprundel-2-Zundert-2 av.12.00

Dinsdag 27 augustus

Sprundel-1-Zundert-1 av.20.00

MOC’17-2-Zundert-2 av.20.00 [l]