Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht?

SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben. Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Clubje zoekt deelnemers!

Wil je er graag op uit?
Ga je graag naar het theater?
Of kijk je liever een film?
Wat denk je van een hapje eten?
Een rondje fietsen?
Gezellig ergens koffie drinken?
Alles valt te verzinnen….
Maar wil je dat graag SAMEN doen?Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die samen leuke activiteiten willen ondernemen. Het is gezellig om met andere een uitstapje te organiseren. Samen ontdekken, samen beleven en ondernemen.Heb je interesse? Meld je dan bij ons aan. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij eerst een kennismaking plannen en vanuit daar is het aan het clubje om verder te kijken wat er samen georganiseerd kan worden. Doelgroep: mensen uit de (regio) gemeente Zundert. Voor interesse neem contact op met SWZ.

Ondernemend maatje

Stefan (63) uit Zundert zoekt een mannelijk of vrouwelijk maatje om er gezellig op uit te gaan met bijvoorbeeld de fiets, een wandeling of op een andere manier. Stefan is een gezellige kletser, is enthousiast en toont belangstelling. Een echte babbelaar wel te noemen, maar altijd vol plezier. Stefan woont begeleid bij Amarant, maar is zeer zelfstandig. Stefan volgt en kijkt graag voetbal, heeft interesse in planten (ook door zijn werk) en vogels. Stefan kan goed tekenen en volgt hierin ook les. Ben jij het maatje voor Stefan? Voorkeursdag: vrijdag of woensdagmiddag, om de 14 dagen.

Fietsmaatje

Vincent (44) uit Rijsbergen zoekt een fietsmaatje die met hem op pad wil. Door NAH is zijn coördinatievermogen niet optimaal, vandaar dat het fijn is om met iemand samen te fietsen. Vincent houdt wel van een geintje. Af en toe een terrasje pakken onderweg kan hij ook waarderen. We zoeken een vrijwilliger die van fietsen houdt, humor heeft en het voortouw kan nemen. Voorkeursdag: maandag- of dinsdagmiddag. Wekelijks of tweewekelijks.


Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl