RTC Zundert

ZUNDERT - Op de laatste dag van de maand juni vertrok de A groep een half uur vroeger dan normaal voor een wat langere rit dan normaal op zondagmorgen.

Om half acht waren 12 leden present om een rit naar de Kop van het Land te rijden. Deze bestemming werd bereikt via buitenwegen naar Wagenberg en vervolgens Made, Geertruidenberg, Nieuwendijk en Werkendam. Na de pauze via de Moerdijkbrug, Zevenbergen en Etten Leur terug naar Wernhout.

De B groep heeft met 8 man een rit naar Drimmelen gereden. Via Etten Leur, Zevenbergen, Moerdijk en Lage Zwaluwe werd Drimmelen bereikt. Na de pauze is teruggereden via Den Hout, Terheijden, Prinsenbeek en Etten Leur.

De C groep tenslotte was met 7 man + 1 gastrijder vertegenwoordigd en zij hebben een rit gereden via Achtmaal, Schijf, Roosendaal en Nispen naar Essen Hoek voor de koffiepauze. Terug naar huis via Essen en Schijf.

Voor zondag a.s. vermeld het programma voor de A groep een rit naar Steenbergen en ook de B groep heeft op deze dag een rit naar Steenbergen-Moerstraten voorzien. Beide groepen vertrekken om 08.00 uur vanaf De Valk in Wernhout.

De C groep vertrekt hier om 08.30 uur. [l]