Leden van zwemvereniging de Wildert uit Zundert die mee op kamp zijn geweest.
Leden van zwemvereniging de Wildert uit Zundert die mee op kamp zijn geweest.

Zwemvereniging de Wildert
op kamp in Bergen op Zoom

ZUNDERT - Zwemvereniging de Wildert is afgelopen weekend op kamp geweest. Dit jaar is een mooie club zwemmers afgereisd naar bergen op Zoom waar de kampleiding een mooi programma klaar had staan.

Op vrijdagavond werden eerst de groepjes bekend gemaakt, waarna er meteen al een leuk spel klaar stond. Tijdens dit spel moesten de groepjes goed samen werken en dit bleek al meteen geen probleem te zijn. Ook de volgende dag stonden er nog verschillende spellen klaar in het thema piraten. Zo werden er schatten gezocht, piratenmunten verzameld en uiteindelijk nog een vlag in elkaar gezet. De warme zaterdag werd afgesloten met een lekkere zak friet. Nadat het opgezette zwembadje leeg gelaten was, de kinderen lekker in de modder gespeeld hadden en er nog gezellig nagepraat was over de dag, was het tijd om te gaan slapen. Zondagochtend was het kamp al weer ten einde en gingen de kinderen moe maar wel met een leuk weekend achter de rug naar huis.

Voor de zwemmers is de zomerstop nu echt begonnen. De trainingen in het bad zullen voor de senioren op woensdag 4 september weer beginnen, en voor de junioren op donderdag 5 september. [l]