HOT 24 juni 2019. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN
HOT 24 juni 2019. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN Jacqueline Verschueren

Harmonie On Tour met
tropische temperaturen

RIJSBERGEN - Maandag 24 juni ging St. Cecilia Rijsbergen weer on tour naar het buitengebied van Rijsbergen. Deze keer was het orkest welkom bij de Familie Vermeeren op de Bigtelaar.

St. Cecilia Rijsbergen gaat sinds lange tijd gemiddeld twee keer per jaar “on tour” naar het buitengebied van Rijsbergen. Voor René Hendrickx, die sinds februari dirigent is van St. Cecilia Rijsbergen, was dit het eerste Harmonie On Tour-concert. Onder leiding van hem werd er een mooi concert neergezet in het buitengebied van Rijsbergen. Ondanks de tropische temperaturen werd het concert goed bezocht en werd er onder het genot van een koud drankje regelmatig meegezongen met de muziek. Er klonken bekende melodieën van o.a. Guus Meeuwis en Bruce Springsteen.

Met dit optreden is St. Cecilia Rijsbergen aan het eind gekomen van het muzikale seizoen. De leden gaan genieten van een welverdiende zomerstop. Maandagavond 26 augustus in het volgende Harmonie On Tour-concert. Dit concert zal plaatsvinden bij café Het Boompke aan de Ettenseweg in Rijsbergen. Hier is dan uiteraard een ieder weer van harte welkom. [l]