RTC Zundert

ZUNDERT - Op de eerste zondag van de vakantiemaand juli konden wij nog een gemiddelde opkomst noteren van onze leden voor de wekelijkse clubritten.

Zo vertrok de A groep met 10 man voor een rit met als bestemming Steenbergen. Deze plaats werd bereikt via Achtmaal, Nieuwmoer, Essen-Hoek, Bergen op Zoom, Lepelstraat, De Kladde en Notendaal. Na de pauze werd de thuishaven bereikt via o.m. Kruisland, Roosendaal, Lange Schouw en Achtmaal.

De B groep had eveneens Steenbergen als bestemming op het programma staan. Zij reden met 8 man via Achtmaal, Horendonk, Nispen, B.o.Zoom, Halsteren, Lepelstraat, De Kladde en Steenbergen naar hun koffiestop in het buitengebied van Steenbergen. Na de pauze zijn zij via Roosendaal, Horendonk en Schijf weer huiswaarts gereden.

De C groep tenslotte is met 10 man waarvan 1 gastrenner op pad gegaan voor een rit via Rijsbergen, Galder en Ulvenhout naar de koffiestop in Meerseldreef. Na deze stop is men naar huis gereden via Galder, Rijsbergen en Etten Leur.

Voor zondag a.s. staan de volgende ritten op het programma: De A groep gaat de Viaductentocht rijden en de B groep de traditionele rit via Zandvliet. Beide groepen vertrekken om 08.00 uur vanaf De Valk in Wernhout. De C groep vertrekt hier weer om 08.30 uur. [l]