RTC Zundert

ZUNDERT - Dat we in de vakantieperiode zijn beland was goed te merken aan de belangstelling zondag voor onze clubritten. Alleen de C ploeg kende een normale bezetting van 8 man. Maar zowel de A groep als de B groep telden maar 7 deelnemers.

De A groep heeft de zgn. Viaductenrit gereden. Zij zijn begonnen in Brecht en hebben vandaar een rit uitgezet met een koffiestop in Meerseldreef. Vandaar zijn zij via Chaam naar Gilze gereden en daarna huiswaarts met alweer de nodige viaducten. In totaal hebben zij deze dag 23 viaducten op het menu gehad. De B groep heeft de rit via Zandvliet gereden. Via Wuustwezel, Heide -Kalmthout, Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Ossendrecht door de polder naar Woensdrecht voor de koffiepauze. Hierna via de Mattemburgh, Heimolen, Nispen, Horendonk en Achtmaal naar huis. De C groep heeft haar rit gereden via Achtmaal, Nieuwmoer, Essen-Wildert naar Wouwse Plantage voor de koffiepauze. Vervolgens naar huis via Nispen, Horendonk en Schijf.

Op het programma voor a.s. zondag staat voor de A ploeg een rit naar Willemstad en voor de B groep een rit naar Hilvarenbeek. Beide groepen vertrekken om 08.00 uur vanaf de Valk in Wernhout en de C groep vertrekt hier om 08.30 uur. [l]