Senne Segers als cowboy. FOTO TESS MUTSTERS
Senne Segers als cowboy. FOTO TESS MUTSTERS Tess Mutsters

Brabantse Kampioenschappen en kamp voor PC Van Goghruiters

ZUNDERT - Inmiddels zijn alle selectiewedstrijden verreden en hebben onze ruiters weer super hun best gedaan, wat bij het springen resulteerde in een kringkampioen en een reservekampioen. In de klasse C-L werd Joelle Muijres met haar pony Pepper op overtuigende wijze kringkampioen. In de klasse AB-B mag Lin Segers met haar pony Quiny van de Laren zich reservekampioen noemen. Een super prestatie van de dames!

Vanzelfsprekend is dit tweetal verzekerd van afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen, die komend weekend zullen plaatsvinden in Zijtaart. Maar de Van Goghruiters zullen nog vertegenwoordigd worden door meer leden. Bij het springen zijn dit:

In de klasse DE-B: Leila van Laerhoven met Make my Z en Jonne Kools met Gijs

In de klasse DE-L: Evelien Heere met Keano van Orchid's

In de klasse DE-M: Miguel Muijres met Kilossery K9 en ook met Vinessa

In de klasse C-B: Benthe Baelemans met Stayerhof's Star

In de klasse AB-L: Benthe Baelemans met Pinto

Voor de dressuur zijn afgevaardigd:

In de klasse C-B: Kim Moelands met Indy

In de klasse DE-B: Feline Oomen met Denzell van 't Luykinkbosch

Allemaal heel veel succes komend weekend!

Ponykamp

In de aanloop naar weer een spannend wedstrijdweekend, lag de nadruk tijdens het jaarlijkse ponykamp juist op ontspanning en "lol met je knol" en met elkaar natuurlijk. Dit jaar gingen we de grens over en landde de tent in Achterbroek (B). Het thema was Wild West en daar wisten onze leden wel raad mee! Aan het eind van een kamp vol spel- en ponyplezier werd iedereen in zijn of haar wild west outfit op de foto gezet en konden de leden en hun pony's wat slaap in gaan halen. [l]