Clubritten RTC Zundert

ZUNDERT - Opnieuw was zondag de C groep met de meeste leden actief met elf man terwijl de bezetting bij de A en de B groep met resp. 7 en 6 leden opnieuw maar magertjes was.

De A groep heeft een rit gereden met bestemming Willemstad. Via Zevenbergen, industriezonde Moerdijk en Klundert bereikten zij Willemstad. Na de stop via o.m. Helwijk, Standdaarbuiten, Oudenbosch en Zegge zijn ze teruggekeerd.

De B groep had Hilvarenbeek als stopplaats. Deze werd bereikt via Galder, Chaam, Riel en Goirle. Na de pauze terug via Poppel, Baarle Nassau en Minderhout. Alleen ging dat niet zoals het zou moeten. Een valpartij even over de grens tussen Poppel en Baarle Nassau zorgde voor heel wat oponthoud. De opgeroepen hulpdienst liet lang op zich wachten. Blijkbaar waren we net in een strook waar de verbindingen slecht zijn. Al bij al viel het achteraf nog mee. Schaafwonden en flinke kneuzingen van 2 man en uiteraard materiƫle schade.

De C groep met dus een mooie bezetting heeft een rit gereden via Wuustwezel, Gooreind, Kalmthoutse Heide naar Essen Hoek voor de koffiestop en daarna naar huis via Nispen en Schijf.

Programma

Het programma voor zondag 28 juli met vertrek vanaf de Valk in Wernhout voor alle groepen ziet er als volgt uit:

De A groep rijdt naar De Bockenreyder in Esbeek. Vertrek deze keer om 07.30 uur!

De B groep heeft Zoersel op het programma staan. Vertrek om 08.00 uur.

De C groep vertrekt om 08.30 uur.[l]