Geslaagde jaarmarkt en rommelmarkt bij Gilde Sint Jan

WERNHOUT - De jaarmarkt/rommelmarkt was dit jaar een aanrader om te komen kijken vooral omdat er een diversiteit aan kraampjes staat opgesteld en het dit jaar een hele mooie dag was niet te warm zoals we de laatste jaren hebben meegemaakt. De opkomst was dan ook positief te noemen.

Wat de rommelmarkt betreft moesten de mensen naar een andere locatie dan ze voorheen gewend waren dit i.v.m. de verbouwing en het breken bij Café de Valk. De mensen wisten de locatie goed te vinden en mogen wij tevreden zijn met de opbrengst die er voor Gilde sint Jan weer is verdiend met dank aan alle leden die hier vrijwillig aan meewerken. Al met al is Gilde Sint Jan zeer tevreden hoe alles die dag is verlopen.

Wat ook nog een belangrijk punt van aandacht is zijn de prijzen die je bij de schiettent kon winnen en natuurlijk ook de fiets die bij de ingang van de rommelmarkt stond. De eerste prijs bij de schiettent van € 25,00 is gewonnen door Leo van Lenten uit Rijsbergen, de tweede prijs van € 15,00 is gewonnen door Arian Jochems uit Wernhout. De fiets is gewonnen door Hilda Roks uit Zundert. Allemaal gefeliciteerd met jullie prijs. [l]