Moerse Boys opent sprookjesboek

ZUNDERT - Aanstaande zondag begint Moerse Boys aan seizoen 2019-2020. Er ligt een lege pagina voor ons bij het volgende, nog te schrijven, deel van het al zo dikke sprookjesboek.

Tot nu toe lijkt het wel een 'Never Ending Story'. Een heel dik boek met een open eind. Ook dit nieuwe hoofdstuk in de hoofdklasse zal wederom de inzet vragen van de gehele vereniging, zowel binnen als buiten het veld. Op de laatste wedstrijddag in Amersfoort hebben we met z’n allen laten zien hoe dat mogelijk is. Het wordt dit jaar een herschreven versie van David en Goliath, en iedereen weet hoe dat is afgelopen. Zo niet ga maar even op Google.

Oefenprogramma

Het start dus zondag met een training en daarna met een pittig oefenprogramma. Tussendoor nog het Sandraudiga-toernooi in Rijsbergen. Alles is terug te vinden op onze website. Op 31 augustus, bloemencorso zaterdag, staat de eerste competitie wedstrijd tegen UDI’19 gepland. Aanvang zal zijn om 18.00 uur in Uden. Dit lijkt een eind weg maar voor dit seizoen betekent Uden relatief kort bij huis. Op donderdag en vrijdag voor het corso dus even een paar uurtjes extra in de tent, zaterdag op tijd beginnen, en dan om 16.30 uur vertrek naar Uden. Wedstrijd kijken en als een speer terug om de wagen af te bouwen.

Open dag

Moerse Boys stelt zich voor en daarnaast starten we het nieuwe seizoen met een nieuwe activiteit: 'De Open Dag'. Uitreiking materialen, teamfoto’s en een eerste training. Daarnaast ook de tweede mogelijkheid om onze clubkleding te bestellen. Het exacte programma wordt op dit moment nog opgesteld, maar het belooft een hele mooie, open en gezellige dag te worden. Schrijf alvast in je agenda: 17 augustus. Iedereen die eens een kijkje wil nemen bij onze vereniging nodigen wij van harte uit om eens te komen proeven van de sfeer binnen onze vereniging, jong of oud, actief of passief, u bent van harte welkom.

Vrijwilligers welkom

Kom eens kijken bij onze vereniging. Er is altijd wel iets te doen als vrijwilliger. U doet er de club en zeker uzelf een groot plezier mee. Uit eigen ervaring durf ik te stellen dat een paar uurtjes 'Akkermolen' per week zeer ontspannend en zelfs bevrijdend kunnen werken. Even uit de alledaagse sleur van het leven, het koppie leeg en je gedachten bij heel iets anders. Echt, het werkt. Neem eens contact op met iemand van het bestuur of de jeugdcommissie, bijvoorbeeld op de open dag of via de website. Hier vind u tevens alle info over de vereniging, wedstrijdprogramma’s, verslagen, indelingen enz. www.moerseboys.nl

Vanuit voetbalvereniging Moerse Boys wensen wij alle voetballiefhebbers een heel leuk, spannend en sportief seizoen toe. Laten we nogmaals een leuk sprookje toevoegen aan het al zo dikke boek. Hoe dit afloopt weet niemand en maakt ook niet uit maar één ding is wel zeker: Ze leefden nog lang en gelukkig…[l]