In Memoriam Louis van Hasselt 'De Viek'

ZUNDERT - Vrijdagavond 26 juli j.l. bereikte ons het droevige bericht dat Louis van Hasselt is overleden. We verliezen in Louis een gezellige, goedlachse en goede man die veel voor onze vereniging heeft gedaan.

Kruisboogvereniging Ons Genoegen organiseert al 20 jaar de alom bekende FotoPuzzelFietstocht. Louis heeft vanaf het allereerste begin ontzettend veel gedaan voor de organisatie van deze fietstocht en stond altijd klaar als er iets moest gebeuren.

De organisatie van de Fotopuzzelfietstocht was voor ons in het begin nieuw. Louis heeft er veel aan bijgedragen dat deze tocht een succes is geworden. Zonder de hulp van Louis was dit nooit gebeurd. Vanaf het begint hielp Louis bij het uitzetten van de route, het maken van alle fietskaarten en consumptie-bonnen, het rondbrengen van de kaarten naar de verkooppunten, het controleren van de foto’s als er opmerkingen kwamen, het benaderen van sponsoren enzovoorts, enzovoorts. Tevens hielp hij met het verkopen van de kaarten en het onder de aandacht brengen van de fietstocht bij veel mensen. Hij heeft dit altijd belangeloos en met zeer veel inzet gedaan.

Louis, ook bekend als 'De Viek', was een gezellige man die altijd klaar stond om andere mensen te helpen en altijd tijd had voor een praatje. Hij kende iedereen en iedereen kende Louis. Op ieder terras spraken mensen hem aan voor een praatje. We zullen hem nog heel veel missen.

We willen Louis hierbij nog van harte bedanken voor alles wat hij voor ons en voor onze vereniging heeft gedaan. We wensen zijn familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Kruisboogvereniging Ons Genoegen[l]