Fotopuzzel Fietstocht Ons Genoegen in volle gang

ZUNDERT - De fotopuzzel fietstocht van Ons Genoegen is in volle gang; deze kan nog gereden worden tot en met 31 augustus. Veel mensen hebben de tocht dit jaar al weer gereden en zijn in het algemeen heel positief.

Het is een mooie tocht met dit jaar 2 mooie tussenstops, waarvoor men een 2-tal consumptiebonnen ontvangt voor de volgende locaties, die men passeert tijdens de tocht: Bij Eetcafé Treehouse bar, nabij Recreatiedomein De Mosten en het nieuw aangelegde klimbos. Hier kan tevens worden gelunched. Bij Alfons Ijscreaties in Rijsbergen, voor een kopje koffie, thee of 2 bolletjes ijs.

Er is tot op heden 1 foto komen te vervallen, namelijk foto C. Als je deze foto eerder wel hebt gevonden en ingevuld, dan is dit prima. Als je hem niet meer kunt vinden, dan kun je deze als vervallen beschouwen en hoef je hem niet in te vullen.

Veel mensen hebben de tocht reeds gereden; het is ook dit jaar weer een bijzonder mooie tocht. De tocht is ca. 38 kilometer lang. De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de fotos op te zoeken. Men kan de tocht ook gedurende meerdere dagen rijden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen te Zundert, bij De Bocht te Wernhout, bij Jac van Loenhout Burgemeester Kievitslaan 14 te Klein Zundert (tel. 06-42002678), bij Alfons Ijscreaties in Rijsbergen en bij Café, eet- en feestgelegenheid De Tijd te Rijsbergen.

Maak kennis met deze mooie fietstocht en doe nog mee. Mis hem niet.

Hierbij willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor Louis van Hasselt, “De Viek”. Louis is op 26 juli j.l. overleden. Hij heeft vanaf het begin veel voor de organisatie van de Fotopuzzel Fietstocht gedaan. We zullen hem nog heel vaak missen. [l]