RTC Zundert

ZUNDERT - Ofschoon het heel goed fietsweer was op zondagmorgen was de opkomst bij de A en de B groep weer ver beneden het normale gemiddelde. Voor de A groep was er een verklaring voor nl. 8 man van hen hebben op zaterdag een flinke rit in Zuid Limburg gereden.

Zo waren er dus naar 6 man aanwezig voor hun clubrit naar Drimmelen. Via Etten Leur, Zevenbergen, Moerdijk en Lage Zwaluwe bereikten zij Drimmelen. De terugweg ging over Made, Wagenberg, richting Terheyden, Liesbos en Etten Leur.

De B groep was met slechts 5 man nog slechter vertegenwoordigd. Voor hen stond een rit naar Woensdrecht op het programma. Via Wuustwezel, Heide-Kalmthout, Putte, Ossendrecht ging het door de polder naar Woensdrecht waar tot onze verbazing onze vaste pleisterplaats wegens vakantie gesloten was. Dan op zoek naar een nieuwe gelegenheid, maar ook in Hoogerheide was alles nog gesloten dan doorgereden naar Huijbergen waar juist een café de deuren opende. Hierna via Essen-Wildert, Nieuwmoer en Achtmaal naar huis gefietst.

De C groep was met 10 man weer het best vertegenwoordigd. Zij hebben een rit gereden via Rijsbergen, Galder en Ulvenhout naar Meerseldreef voor de koffiepauze en terug via Galder, Rijsbergen en Etten Leur.

Programma

Het programma voor zondag 11 augustus luidt als volgt:

De A groep vertrekt om 08.00 voor een rit met bestemming Hooge Mierde.

De B groep vertrekt eveneens om 08.00 uur voor een rit naar Drimmelen

De C groep vertrekt om 08.30 uur.

Vertrekplaats De Valk in Wernhout.

Dan worden de leden verzocht uiterlijk 11 augustus te reageren op de uitnodiging welke zij ontvangen hebben voor de wandeling en barbecue op zaterdag 24 augustus. [l]