Wie wint Sandraudiga-toernooi 2019?

RIJSBERGEN - In het weekend van 16 tot en met 18 augustus wordt voor de drieëntwintigste keer het Sandraudiga voetbaltoernooi gespeeld. Een vriendschappelijk toernooi waaraan zes clubs uit Zundert en omgeving deelnemen: VVR, VV Zundert, VV Wernhout, VV Moerse Boys, VV Achtmaal en VV Schijf. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de velden van VVR in Rijsbergen.

Het Sandraudiga toernooi wordt gezien als een mooie voorbereiding op het komende voetbalseizoen.

Programma

De aftrap van het Sandraudiga Toernooi is op vrijdagavond 16 augustus om 18.30 uur. De eerste heren elftallen van de clubs spelen die avond de poulefase. Poule A bestaat uit VVR, Schijf en Wernhout, en Poule B uit Moerse Boys, Zundert en Achtmaal. Op zaterdagmiddag 17 augustus spelen de veteranen (35+) vanaf 14.00 uur. Op zondagochtend 18 augustus spelen de dames vanaf 09.30 uur. De veteranen en dames spelen beide eerst de poulefase en aansluitend de finales. Op zondagmiddag spelen de heren de finales. Aansluitend, rond 17.00 uur, wordt de prijsuitreiking verricht door wethouder Twan Zopfi.

Parkeren

De parkeerplaats van VVR is niet beschikbaar in verband met de kindervakantieweek. Parkeren kan op het weiland bij de inrit van Sportpark De Laguiten.


Gezelligheid
Het Sandraudiga Toernooi wordt gespeeld in een vriendschappelijke sfeer waarbij plezier voorop staat. VV Rijsbergen is volop bezig met de voorbereidingen. Op vrijdagavond wordt het Sandraudiga weekend ingeluid met een DERBYFEST in de kantine van VV Rijsbergen.