Jaarlijkse Zeelandrit bij RTC Zundert komt er weer aan

ZUNDERT - De stormachtige wind van zaterdag was wel wat minder op zondagmorgen maar toch was hij nog stevig genoeg om de clubritten wat zwaarder te maken dan normaal.

Onze A groep vertrok met acht man voor hun rit naar Hooge Mierde. Via Minderhout, Baarle Nassau, Weelde, Ravels Eel en verder langs het kanaal onder Arendonk werd de koffiestop in Hooge Mierde bereikt. Na de pauze vervolgens via Poppel, Alphen, Chaam en Galder weer terug naar huis.

De B groep was weer slecht vertegenwoordigd. Slechts vier man stonden klaar om de geplande rit naar Drimmelen te rijden. Besloten werd gezien de windrichting een andere rit te rijden n.l. Klein Kanaal. Via Wuustwezel, Brecht en Schoten werd er van hier af langs het kanaal Antwerpen-Turnhout gefietst en een pauze genomen langs een van de gelegenheden aan het kanaal. Hierna verder tot in de buurt van Beerse en daarna via Rijkevorsel achterom Wortel Kolonie naar Wortel en Minderhout terug naar huis.

De C groep heeft met tien man een rit gereden via De Maatjes, Nieuwmoer en Essen Wildert naar Wouwse Plantage voor de koffiestop. Hierna Via Nispen, Horendonk en Schijf terug naar huis.

Programma zondag 18 augustus

De A groep vertrekt om 08.00 uur voor een rit over de Oesterdam.
De B groep vertrekt ook om 08.00 uur voor een rit met Zondereigen als bestemming.
De C groep vertrek om 08.30 uur.
Vertrekplaats De Valk in Wernhout

Jaarlijkse Zeelandrit

Dan wordt er op woensdag 21 augustus de jaarlijkse Zeelandrit gereden. Vertrek hiervoor is om 08.00 uur vanaf 'De Snep' aan de Rucphenseweg in Zundert. Afstand 185 km. Deelname ook mogelijk voor niet leden. Wel dient men zich te houden aan de aanwijzingen van de leden van RTC Zundert. Onderweg zijn er twee stops.[l]