Activiteiten KBO Zundert

ZUNDERT - De meeste senioren voelen zichzelf niet bejaard of oud, we zijn nog volop actief en ondernemend. Dat beeld zien we onder andere terug in de deelname aan vele activiteiten.

Een van de activiteiten is de maandelijkse bingo van KBO Zundert. We hebben een volle zaal met senioren die een gezellige middag met elkaar willen hebben en die allemaal hopen een prijs te zullen winnen. Bingo is een spel wat door niemand te voorspellen of te beïnvloeden is, ofwel gelijke kansen voor iedereen zonder gesjoemel.

Komende activiteiten

Seniorenbingo: 18 augustus
Fietsen: Maandag 26 augustus en verder iedere 2 weken, onder leiding van fietscoach Jac. Herrijgers. Vertrek om 13.30 u vanaf Boerenbond.
Jeu de Boules: iedere dinsdagmiddag bij de Willaert, Addy Christ is de spelleider,start om 13.30 u.
Jaarlijkse Ledenontmoetingsdag: 18 september in het Turfschip te Etten-Leur.
Dagreis: 13 september. Een prachtreis naar en door Antwerpen. Eerst varend door de oude haven met een lekker menu aan boord, daarna onder leiding van een gids bezoeken wij de oude binnenstad. Dat wordt een hele mooie dag in Sinjorenstad Antwerpen.

Zoals u ziet en leest het is nog zomer en de vakanties zijn net voorbij maar KBO Zundert heeft altijd een actief programma voor senioren. Spreekt het u aan, doe een keer mee en meld u aan als lid.[l]