Team Ride for Life Alpe d'Huzes 2019 Zundert. FOTO BRITTA VAN BROEKHOVEN
Team Ride for Life Alpe d'Huzes 2019 Zundert. FOTO BRITTA VAN BROEKHOVEN Britta van Broekhoven

Team Ride for Life sluit succesvolle deelname Alpe d'Huzes af

ZUNDERT - Nu twee maanden later is er een einde gekomen aan een jaar organisatie en deelname van het team aan de Alpe d'HuZes 2019. Met zeker een succesvolle afsluiting! Een terugblik op een bewogen jaar met veel organisatie van de diverse evenementen.

In juni 2018 vanaf start gegaan met een samengesteld team. In de aanloop na de start hadden we de hulp van enkele Zundertse ondernemers die ons een bedrag voorzagen als tegenprestatie bij het helpen aan bijv. ABBA avonden en de vaandeluitreiking in de Schroef. Daarna de officiƫle start tijdens Winterwonderland door onze eigen wethouder van Sport Twan. Daarna door met de organisatie van de Snerttocht in Bosschenhoofd die uiteindelijk in het water viel door de weercode oranje waardoor de deelname nihil was. We zijn toen zeker niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben met nog meer spirit het benefietdiner (bij Moerse Bossen) en de feestavond met de Lustige 5 georganiseerd. Het laatste werd een enorm succes door de volle bak met publiek, de geweldige band en de kasteleins van het Wapen van Zundert.

Topmaand

Uiteindelijk tussen de trainingen door o.a. in de Belgische Ardennen, stond de topmaand mei voor de deur. Op 5 mei de MTB tocht en op 26 mei de wandeltocht vanuit de Moerse bossen waren zeker succesvol en een mooie gelegenheid om nog even bij te praten voor de start op 6 juni. Echter op 18 mei hadden we onze spinningsmarathon aan de Hofdreef die onder een stralende zon, 4 uur volle bak met ruim fietsen op de parking bij Better Bodies wat voor ons ook een groter klapper is geweest bij de opbrengsten.

Alpe d'Huzes

En dan is het begin juni dat we zijn vertrokken naar Huez. Op een mooie locatie aan het parkoers hebben we ons goed kunnen voorbereiden op 6 juni. De koersdag die om 4.30 uur 's morgens van start ging. Ons team heeft in totaliteit 38 beklimmingen van ruim 14 km volbracht. Onder een zeer gezellige sfeer in bocht 5, stond Zundert al snel bekend als the place to be. Geweldige sfeer,echt hulp voor iedereen, en onnavolgbare aanmoedigingen de hele dag. Chapeau supporters!. Een bijzondere dag, met een lach en tranen. Een dag die niemand ons afneemt. Een dag om nooit meer te vergeten. De dagen erna weer lekker afkicken en koffers inladen en terug naar Zundert. Het hele jaar was zeker druk en bewogen.

Dank

Het was ook een jaar van inzamelen van geld. Het is daarom onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Maar we willen iedereen die op welke manier dan ook ons heeft geholpen, groot of klein, ontzettend bedanken. Door jullie steun, motivaties, materieel etc. etc hebben we een eindbedrag aan het KWF overgemaakt van 32.910,00 euro!

Daarom nogmaals bedankt namens, Gerlanda, Linda, Ad, Frans, Guy (ontbreekt op de foto), Joris, Jurgen, Marco, Mike en Steven. [l]