Strand Walk voor de 12e keer bij Nordic Walking Zundert

ZUNDERT - Op zondag 8 september organiseert Nordic Walking Zundert voor de 12e keer een strand walk! Vertrek is om 9.00 uur vanaf het Oranjeplein te Zundert.

Per luxe touringcar rijden wij naar Zeeland! Bij aankomst in Domburg starten we met koffie en iets lekkers. Vanaf dit punt gaan wij over het strand en wandelen we naar Oostkapelle. Waar wij in de vorm van een zeer uitgebreid buffet, de lunch gaan nuttigen. Voor diegene die het vanaf hier voor gezien houden bestaat er de mogelijkheid om met de bus richting Vrouwenpolder te gaan. Na de lunch gaan wij verder over het strand naar Vrouwenpolder, om hier deze dag af te sluiten. Traditiegetrouw bij mooi weer op het terras! Om circa 17.30 uur rijdt de bus weer terug richting Zundert. Iedere deelnemer krijgt tevens een originele 'goodybag' met daarin leuke hebbedingetjes van ondernemers in en rond de gemeente Zundert.

Deze dag is voor iedereen! Ook wandelaars zonder stokken zijn van harte welkom om aan deze dag deel te nemen!
Ga jij mee! Geef jezelf dan op vóór 26 augustus, Nordic Walking Zundert, 06-51883530, anja_maas@hetnet.nl www.nordic-walk.nl[l]