HOT in juni 2019. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN
HOT in juni 2019. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN Jacqueline Verschueren

St. Cecilia on Tour na korte zomerstop

RIJSBERGEN - Na een korte zomerstop is St. Cecilia weer volop gestart. Er wordt al weer druk gerepeteerd door de jeugdleden en de concertband. Er staan namelijk al verschillende activiteiten op het programma.

De jeugdband gaat eind september een dag naar Bobbejaanland en de concertband treft voorbereidingen voor de Vloeiweidemis en RICH in januari 2020.

Voor deze activiteiten gaan plaatsvinden zal er eerst een HOT uitgevoerd worden. Deze Harmonie on Tour is de tweede in 2019. In juni 2019 speelde het orkest onder tropische omstandigheden bij de familie Vermeeren in de Bigtelaar. Het concept van Harmonie on Tour is inmiddels wel bekend, tijdens een HOT presenteert de vereniging zich op een unieke plek in Rijsbergen.

Dit keer is er gekozen voor een locatie net buiten het centrum van Rijsbergen, namelijk bij café ’t Boomke. St. Cecilia is van harte welkom bij Ton en Carien Rombouts (Ettenseweg 52). Deze avond zal gevuld worden door een optreden van de jeugdband onder leiding van Niels van Dorst, gevolgd door de concertband onder leiding van René Hendrickx. De koffie/thee en andere drank staat uiteraard klaar.

Maandag 26 augustus vanaf 19.30 uur start de jeugdband. Iets voor achten start dan de concertband. Een ieder is van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de herkenbare en swingende muziek door St. Cecilia bij café t Boomke.[l]