Rabobank steunt clubs met Rabo ClubSupport

ZUNDERT - Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, de organisatie van een Ouder-Kind Toernooi. Wat jouw club ook nodig heeft of wil verwezenlijken: met Rabo Clubsupport is de kans groot dat het lukt.

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken je buurt en de lokale samenleving sterker. Als coöperatieve bank doen we daarom graag iets terug. Met Rabo ClubSupport investeren we een deel van onze winst – 225.000 euro - in lokale clubs en verenigingen. Schrijf jij je club in? En stem je mee?

De inschrijvingen zijn geopend!
Voor welk mooi doel gaan jullie de winst pakken? Clubs en verenigingen kunnen zich inschrijven tot en met 20 september 2019. Daarna is het tijd om flink campagne te voeren om stemmen te werven voor je bestedingsdoel. Want: leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie hebben invloed en stemmen op de mooie doelen en initiatieven. Die stemmen bepalen uiteindelijk hoe het beschikbare geld wordt verdeeld. Elke stem is dus geld waard.

Meestemmen?
Ben je nog geen lid van Rabobank De Zuidelijke Baronie en wil je straks met jouw stem jouw club of vereniging steunen? Vraag dan snel het gratis lidmaatschap aan.

Meer weten?
Alle informatie over Rabo ClubSupport, het lidmaatschap én de mogelijkheid om in te schrijven vind je op rabobank.nl/clubsupport [l]