KBO Kringen houden ontmoetingsdag

ZUNDERT - De Katholieke Bond van Ouderen de Kringen-gemeenten Etten-Leur Zundert en Rucphen organiseren gezamenlijk een ontmoetingsdag.

Deze ontmoetingsdag vindt plaats op woensdag 18 september in het Turfschip te Etten-Leur. Er wordt een leuk programma aangeboden waarin ontmoeten van elkaar centraal staat. Vanaf 12.30 uur is de zaal open, U wordt ontvangen met een kop koffie/thee met wat lekkers daarbij, om 13.30 uur is de opening van de middag.

Het openingswoord word gedaan door de voorzitters van de Kring Etten-Leur Dhr. Jan van Iersel aangevuld met een kort woord door Dhr. Wim Hendrikx regio bestuurder van KBO Brabant. Verder wordt de middag ingevuld met amusement door Mister Night live, tijd voor ontmoeting. In de pauze wordt een consumptie aangeboden. Ook een optreden van een bijzondere gast. Mister Night live sluit de middag af om 16.30 uur. Het slotwoord is voor de voorzitter van de Kring KBO gemeente Etten-Leur.

Als het goed is hebben alle KBO-ers via hun afdeling een uitnodiging ontvangen. KBO-leden dienen zich wel aan te melden bij hun plaatselijke afdeling, graag met enige spoed de plaatselijk organisatie wil graag tijding de invulling te kunnen doen.

De wens van de bestuurders van de kringen dat zich weer vele leden zich opgeven voor deze jaarlijkse ontmoetingsdag, de ervaring is dat deze dagen geweldig worden bezocht en zeer gezellig zijn om alle KBO-ers uit de regio te ontmoeten.

Graag tot ziens op 18 september in het Turfschip te Etten-Leur.[l]