Concertband tijdens HOT op 26 augustus. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN
Concertband tijdens HOT op 26 augustus. FOTO JACQUELINE VERSCHUEREN Jacqueline Verschueren

St. Cecilia onder warme omstandigheden on tour

RIJSBERGEN - Op maandagavond 26 augustus heeft onder grote belangstelling Harmonie on Tour (HOT) plaatsgevonden bij ’t Boomke.

De jeugdband, onder leiding van Niels van Dorst opende de avond. Er werden bekende melodieën gespeeld. Er klonk muziek uit verschillende films en pop-muziek. Daarna was het de beurt aan de concertband. René Hendrickx zette met het orkest een prima concert neer. Ook hier klonk weer veel herkenbare muziek, zoals de klanken van Guus Meeuwis en Robbie Williams. Zo was er voor iedereen een gevarieerd en herkenbaar programma. Ondanks dat het 'hotte' omstandigheden waren voor HOT, was er veel publiek aanwezig. Na afloop bleef het nog lang gezellig bij café ’t Boomke.

Komende activiteiten

De komende periode zal iedere afdeling van St. Cecilia weer verder gaan met een eigen programma. De jeugdband oefent verder en heeft binnenkort een uitstapje naar Bobbejaanland. Daarnaast gaan een aantal meeleden repeteren met de concertband. De concertband gaat verder met voorbereidingen voor de Vloeiweide en St. Cecilia mis en uiteraard de voorbereidingen voor RICH. De volgende RICH staat gepland op 3, 4 en 5 januari 2020 in De Koutershof. Binnenkort hoort u meer hierover.[l]