C Driebandenkampioenschap van Zundert gaat van start

ZUNDERT - C driebandenkampioenschap van Zundert start op woensdagmiddag 11 september. Bij poule 7 mag al meteen vuurwerk worden verwacht op de groene tafels van De Toekomst in Achtmaal.

Via loting komen een aantal favorieten in de arena. De eerste partijen worden gespeeld tussen Christ Christianen en Jef van Stanne (wil dit jaar promotie maken) en op het andere biljart een spannend duel tussen Jan Zagers en de altijd lastige Leo Nouws uit Rijsbergen. Indien Jef van Aert het in de eerste wedstrijd niet kan redden dan kan hij herkansen contra Rinus Schalk.

Tijdens de avondpartijen van woensdag 11 september komen Jac Braspenning en Ad Mertens in actie en op de andere tafel gaat José Michielsen het proberen tegen Piet Lips.

In de derde match staat Louis Havermans (BHV) tegenover wedstrijdleider Ad Mertens.

Gelijktijdig zijn de spelers van poule 2 present. Hier bijten Guus van Overveld en Ad van Roosendaal het spits af, evenals André Kemps en de fanatieke Henri van Doremalen, heeft er altijd zin in. Ad van Roosendaal speelt zijn tweede partij tegen Eric Hessels, de winnaar is pas na afloop bekend.

Op donderdag 12 september komt alleen poule 3 naar eet/biljartcafé De Toekomst. Deze deelnemers zullen bij de les moeten zijn om een goed resultaat te behalen. Mon Zagers en Loek van Hassel zijn twee verschillende biljarters, maar zijn wel aan elkaar gewaagd.

Dit geldt ook voor Swa Anthonissen en de sympathieke Wim Roelands, een wat behoudende speler maar gaat wel voor resultaat. Loek van Hassel mag nog eens aan de bak maar nu tegen de onberekenbare Johan van Dongen, een man van pieken en dalen. Alles bijeen een mooi biljartmenu bij de start van het C driebandenkampioenschap. De aanwezigen in De Toekomst zijn bij voorbaat de winnaars van het toernooi en kunnen voorspellingen en uitslagen met elkaar delen, altijd leuk![l]