RTC Zundert clubritten

ZUNDERT - De verandering van starttijd heeft gezorgd voor verwarring bij de C groep. Zo waren er op de oude tijd van 08.30 uur al drie leden aanwezig die besloten om een rit te rijden naar De Elzakker onder Prinsenbeek.

Voor één van hen liep de rit minder prettig af door kettingbreuk bij terugkeer in Klein Zundert. Op de goede tijd van 09.00 startten er nog vier leden van de C groep zij hebben het gewone ritje met als koffiestop in Essen Hoek gereden.

De A groep vertrok met acht man voor een rit met bestemming De Heen. Via Achtmaal, Zegge, Stampersgat en de dijken rond Steenbergen ging het via Nieuw Vossemeer de brug over naar Oud Vossemeer en daarna naar Tholen waar men van de koffiepauze genoot. Hierna via Halsteren, Nispen weer terug naar huis.

De B groep was weer een beetje beter vertegenwoordigd dan de voorgaande ritten. Met zeven man vertrok men richting Loenhout waar vanwege het corso wat omleidingen moesten worden gevolgd. Hierna via Brecht, St. Lenaerts, Rijkevorsel en Wortel naar Castelre voor de koffiepauze. Het eerste gedeelte telde jammer genoeg nogal wat veel fietspaden. Na de koffie is men via Baarle Nassau, Chaam, Strijbeek, Galderse meren en Rijsbergen (langs het fietspad naast de Aa of Weerijs) terug naar huis gereden.

Programma

Voor zondag hebben zowel de A- als de B groep Gilze als bestemming staan. Let op vertrektijd 8.30 uur! Vanaf de Valk waar de C groep dus nu om 09.00 uur vertrekt.[l]