Eerste elftal Ostaayen.
Eerste elftal Ostaayen. Kom etten

VV Ostaayense Boys verliest eerste wedstrijd van het seizoen

ZUNDERT - De eerste wedstrijd van het seizoen zit er weer op, met een goede opkomst van maar liefst 17 spelers werd er thuis gevoetbald tegen KPJ Etten.

Nadat de selectie op de foto is gegaan, waarop onze keeper Jack de bal wel een keer vast had kon er na het opstellen van het team door onze trouwe aanvoerder Piet aan de aftrap worden begonnen. De eerste helft speelde zich voor namelijk op de helft van Ostaayen af, echter stond er na 45 minuten slechts een 0-2 achterstand op het scorebord. Helaas constateerde we dat onze jack de 2e helft niet als goalie het veld kon betreden, waarbij later bleek dat hij een gebroken vinger had, beterschap Jack. De 2e helft waren we door de goede opkomst en vele wissels de draad even kwijt. Hier maakte kpj etten optimaal gebruik van en wist zo in de laatste minuten de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. 0-9 uitslag. Na een gezellige after match pils hebben de Boys het terrein van Ostaayen verlaten.[l]