KBO Zundert Bloemencorso en de senioren

ZUNDERT - In Zundert gebeurt alles voor of na het corso,dit is een gezegde wat we veel horen. Voor het corso hebben vele senioren het heel erg druk. In heel de gemeente Zundert, voor en door alle buurtschappen,worden de dahliavelden verzorgd door onze senioren. Dit is de reden dat wij hier even uw aandacht voor vragen.

Vanaf knol en stek,bij het planten,hakken van het vele altijd groeiende onkruid,het plaatsen van palen en touwen zijn zij actief. Daarna worden de dahlia’s wekenlang geplukt voor het eigen bloemencorso en voor de verkoop aan andere corso’s in binnen en buiten land.

Door deze geweldige inzet van onze senioren wordt er veel geld verdient voor en door de buurtschappen, kunnen er grote wagens gebouwd worden en tenten vernieuwd. Een blijk van grote bewondering en waardering voor eenieder die hier zijn bijdrage aan geleverd heeft.

Programma
Het bloemencorso is nu voorbij en dan breekt er een nieuwe periode aan, ook voor KBO Zundert. We hebben weer meer tijd voor onze normale dingen en kijken naar het programma van de komende weken.

Fietsen: Op de maandagen 23 september en 7 oktober gaan we fietsen,vertrek om 13.30u, vanaf de Boerenbond. Hebt u vragen bel even met onze fietscoach Jack Hereijgers 0765974417.

Jeu de boules:Iedere dinsdagmiddag op de banen bij en van de Willaert, aanvang 13.30u. Voor informatie kunt bellen met Addy Christ 0652690920.

Op reis: Vrijdag 13 september gaan we een prachtreis maken naar Antwerpen.We vertrekken om 9.00u en verwachten er veel van.

Modeshow: Op donderdag 10 oktober is de modeshow, deze is in Het Wapen van Zundert, aanvang om 13.30u.

Bingo: Maandag 16 september en 14 oktober zijn onze bingo's. Deze zijn in Het Wapen van Zundert. We starten om 13.30 u

Zoals u weet een supergezellige middag met mooie pakketten levensmiddelen als prijzen. Deze prijspakketten zijn met veel liefde en zorg samengesteld door de dames Riet Backx en Toos Cockx, hiervoor namens de deelnemers onze dank.

Wij nodigen iedereen uit die belangstelling heeft voor een van de hierboven vermelde activiteiten. Kom een keertje langs en proef de sfeer en doe mee. [l]