Kerk Zundert

SAMENWERKENDE PAROCHIES REGIO ZUNDERT
Pastoraal team: Pastoor Hans van Geel, diaken Jan van Steenoven en de pastoraal werkers Gerard Damen, Wim van Reen (teamleider) en Rob van Sambeek. Het pastoraal team heeft tevens de pastorale zorg voor de parochies van de regio Rucphen. De pastores zijn bereikbaar via de telefoonnummers die u vindt bij de berichten van de parochies / parochiekernen.

PAROCHIE HEILIGE DRIE-EENHEID

PAROCHIEKERN H. CORNELIUS ACHTMAAL
www.parochieheilige3eenheid.nl. Voor dringende berichten 06-20515729. Spreekuur dinsdag 9.30-10.30u 076-5985218; voor opgave van misintenties en afspraken omtrent doop, huwelijk, jubilea etc kunt u ook Ria van Aert bellen, 076-5985570. Intenties opgeven voor zaterdag voorafgaand aan het uitkomen van de Zundertse Bode.
Zaterdag 21 september 17.00u
Woord- en communieviering voorganger p.w. Rob v. Sambeek. 25ste zondag door het jaar. Octaaf van het Feest van de H. Cornelius Patroon Heilige van onze parochie. Na de viering gelegenheid om de relikwie te vereren. Misintentie: verj. Jan Taks; Sjef Mertens.
Dinsdag 24 september 9.00u
Eucharistieviering: voorganger pastor Jan v. Oers.
Kerk schoonmaken: groep 7.

PAROCHIEKERN H.WILLIBRORDUS KLEIN ZUNDERT
Voor dringende berichten 06-20515729. Spreekuur woensdag 9.30-10.30u, tel. 5972214; voor het maken van afspraken en opgeven misintenties. Misintenties kunnen ook in de brievenbus van het parochiecentrum, huisnummer 5, worden gedeponeerd, in een gesloten enveloppe met vermelding van intentie en naam/tel. contactpersoon. Intenties opgegeven voor woensdagmiddag worden de daaropvolgende week vermeld in de Zundertse Bode.
Zondag 22 september 10.00u
Woord- en Communieviering m.m.v. Vivace. Voorganger pastor R. v. Sambeek. Jgt. Petrus Mertens e.v. Johanna Goossens.
Woensdag 25 september 18.30u
Bidden van het rozenhoedje met aansluitend om 19.00u Eucharistieviering. Voorganger pastor J. v. Oers.
Caritas: Dit weekend wordt er een caritas collecte gehouden voor PAX Vredesweek.
Overleden: Maandag 9 september is in de leeftijd van 87 overleden Catharina Johanna van Aert echtgenote van Christiaan Willebrordus Marie Jacobs. De afscheidsdienst en crematie hebben reeds plaatsgevonden. Goede God laat To Jacobs-van Aert wonen in Uw Licht en wees een troost voor hen die achterblijven.

PAROCHIEKERN O.L.V VAN ALTIJDDURENDE BIJSTAND WERNHOUT
Voor dringende berichten 06-20515729., parochie.wernhout@hotmail.com. Contactpersoon K. Roelands tel. 5985979, www.parochieheilige3eenheid.nl. Spreekuur donderdag 10.00-10.30u, tel. 5972294, voor opgeven van misintenties of het maken van afspraken. Misintenties kunnen ook in de brievenbus van de sacristie worden gedeponeerd in een gesloten enveloppe met vermelding van intentie en naam/tel. contactpersoon. Intenties opgegeven tot donderdagavond worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.
Zaterdag 21 september 19.00u
Vooravond 24e zondag door het jaar Woord en Communieviering m.m.v. Sursum Corda, voorganger Pastor Damen. Intenties: jgt. Marie Braspenning w.v. Jan Poppelaars; verj. Bert v. Opstal; o.o. en grootouders Cornelis v. Opstal en Adriana v. Opstal Jochems; verj. Jos Kenis e.v. Emelie Dams.
Donderdag 26 september 9.00u
Eucharistieviering, voorganger Pastoor v. Geel.
Overleden: Op 2 september is in de leeftijd van 88 jaar overleden, Marie Hereijgers-Daamen. Voor haar werd op 6 september de uitvaartdienst gehouden waarna zij is begraven op onze parochiebegraafplaats. Moge Marie Hereijgers-Daamen rusten in vrede en sterkte voor hen die zij achterlaat. Op 12 september is in de leeftijd van 86 jaar overleden Naantje Verschuuren-Schrauwen, voor haar wordt op 17 september de uitvaartdienst gehouden waarna de crematie volgt te Roosendaal. Moge Naantje Verschuuren-Schrauwen rusten in vrede en sterkte voor hen die zij achterlaat.

PAROCHIE ST. BAVO RIJSBERGEN
Pastoor H. van Geel. Parochie St. Bavo, St. Bavostraat 7, 4891 CG Rijsbergen, tel. 06-20515729. Spreekuur: Iedere woensdag van 9.30-11.00u. U kunt dan altijd terecht voor het opgeven van misintenties en het maken van afspraken. Misintenties kunnen ook in de brievenbus worden gedeponeerd in een gesloten envelop met duidelijke vermelding van de namen, alsmede een adres of telefoonnummer. www.sintbavorijsbergen.nl. Voor melding uitvaart: 06-20515729.
Zondag 22 september 10.30u
Woord- en Communieviering in de St.Bavokerk te Rijsbergen met voorganger pastoraal werker W. v. Reen. Muzikale verzorging van deze viering door het gemend koor 'Voluntate'. Caritas collecte: Vredesweek Pax. Misintenties: Wies Kennis-Braspenning; Marian Martens-Vanlaerhoven jgt.; o.o. Martens-Nouws jgt.; Annie Joosen-Martens; Mien Martens.
Woensdag 25 september 14.00u
Woord- en Communieviering in Kapel Margriet van de Laer Rijserf. Voorganger diaken J. v. Steenoven.

PAROCHIE H. TRUDO ZUNDERT
Molenstraat 9, 4881 CP Zundert, (076) 5972292. www.trudozundert.nl. Spreekuur: Woensdag van 9.00-10.30u. Telefonisch is de pastorie dan het beste te bereiken. U kunt misintenties opgeven en afspraken maken omtrent doop, huwelijk, jubilea enz. Ook voor vragen met betrekking tot de begraafplaats kunt u dan contact opnemen. Misintenties kunt u ook opgeven via het mailadres: secretaris@trudozundert.nl. Bereikbaarheid: De melding van een overlijden kunt u doen via 06-20515729.
Zaterdag 21 september 19.00u
25e zondag door het jaar. Woord- en Communieviering m.m.v. het gemengd koor St. Cecilia. Voorganger W. v. Reen, pw. Jgt. o.o. Antonissen-Vissers en zoon Jan; jgt. Adriana Backx-Hereijgers; Piet Snepvangers-Meeuwissen.
Donderdag 26 september 14.00u
Woord- en Communieviering in de kapel van Margriet van de Laer in de Willaert. Voorganger: diaken J. v. Steenoven.
Kerk schoonmaken: Woensdag 25 september: groep 8.
Overleden: Maria Josepha Schrauwen-Smulders, weduwe van Frans Schrauwen, in de leeftijd van 95 jaar. Op zaterdag 14 september was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op ons parochiekerkhof. Moge Rie Schrauwen-Smulders in vrede zijn.
Caritascollecte: De caritascollecte is dit weekend bestemd voor de Vredesweek.
Opgave communicanten: Voor de Eerste Heilige Communie op zondag 26 april 2020, zijn er brieven rondgegaan op de Zundertse basisscholen. Er is echter ook de mogelijkheid, dat kinderen die niet in Zundert op school zitten, maar wel hun communie in Zundert willen doen, dit via de communiewerkgroep kunnen laten weten. Op de Pastorie van de St. Trudokerk (Molenstraat 9) op woensdagochtend van 09.00-10.30 uur is er iemand aanwezig, zodat de nieuwe communicanten zich kunnen inschrijven. Tot 2 oktober is de mogelijkheid om uw kind of kinderen aan te melden voor hun Eerste Heilige Communie. Voor meer informatie bel 076-5971150 of stuur een mailtje naar estherzagers@ziggo.nl.

PROT. GEM. ZUNDERT VAN GOGHKERKJE
Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl
Eredienst: Zondag 22 september is dhr. Ds. M.J. Boevé onze voorganger is. De organist is mevr. A. Monden. Gastheer is dhr. R. Varenhout. De collecte is bestemd voor de Vredesweek. Voor de kinderen van de kindernevendienst. Aanvang dienst 10.00 uur. Na afloop van de dienst is er koffiedrinken.
Woensdagavond 25 september is er om 19.00 uur een Vredesvesper in het kader van de Vredesweek. De Oecumenische viering vindt plaats in de Van Goghkerk, na de viering is er ruimte voor ontmoeting en gesprek. Van harte welkom!
Agenda: 20 september: Tafelgesprekken vanaf 11.00-13.00 uur. 24 september: Pastorale kring. [l]