Aanvangstijden weekendvieringen parochies Regio Rucphen en Regio Zundert

ZUNDERT - Op zaterdag 30 november en zondag 1 december aanstaande, de Eerste zondag van de Advent, gaan de parochies van de regio Rucphen en Zundert werken met nieuwe aanvangstijden voor weekendvieringen. Deze tijden zijn door het pastoraal team, in overleg met de parochiebesturen, vastgesteld.

De pastores zijn de besturen van Sint Bavo (Rijsbergen), Heilige Drie-Eenheid (Achtmaal, Wernhout, Klein-Zundert), Sint Franciscus (Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge) en Heilige Trudo (Zundert) erkentelijk voor het meedenken in en ondersteunen van de nieuwe regeling.

De aangepaste tijden maken het mogelijk dat pastoor Hans van Geel, meer dan nu, eucharistie kan vieren in beide regio’s. Ook kunnen vieringen met minder pastores verzorgd worden. De inzet van emeriti – gepensioneerde pastores – is minder nodig, omdat de eigen pastores efficiënter worden ingezet.

Hieronder volgen de tijden voor de weekendvieringen vanaf Advent: Op zaterdag Achtmaal 17.00 uur, Wernhout 19.00 uur, Zundert 17.30 uur, Sprundel 17.00 uur, Schijf 19.00 uur, Sint Willebrord 19.00 uur. Op zondag Klein-Zundert 09.30 uur, Rijsbergen 11.00 uur, Rucphen 10.30 uur, Zegge 09.00 uur.

Namens het pastorale team, pastoraal werker drs. Wim van Reen, teamleider. [l]