Weer twee geslaagde Zonnebloemactiviteiten in Rijsbergen

RIJSBERGEN - Zondag 8 september was de St.Bavokerk versierd met prachtige bloemstukken met zonnebloemen, gemaakt door enkele Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Rijsbergen. Zoals ieder jaar, werd door vrijwilligers van de Zonnebloem medewerking verleend aan de eucharistieviering in het teken van de Nationale Ziekendag.

Woensdag 11 september waren gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem in de Harmoniezaal in Rijsbergen bij elkaar voor hun jaarlijkse ontmoetingsdag. De gasten waren om 12.00 uur welkom voor een lekkere lunch. Na de maaltijd werd de middag muzikaal opgeluisterd door Johan Daamen met zijn Colette. Zij brachten liedjes uit “de goeie ouwe tijd” ten gehore. Dat de gasten genoten, was af te lezen aan hun gezichten en aan het inhaken tijdens de walsen die werden gespeeld. Ook wist Johan de vrijwilligers en gasten die goed ter been waren de vloer op te krijgen voor een heuse polonaise. Al bij al een superleuke middag.

Toen de gasten om 16.30 uur huiswaarts keerden, kregen zij in het kader van de Nationale Ziekendag nog een bloemetje mee naar huis.

Deze middag werd weer mede mogelijk gemaakt door de fantastische sponsoren waar de Zonnebloem afdeling Rijsbergen ieder jaar op kan rekenen. Heel hartelijk dank hiervoor, vooral ook namens de Zonnebloemgasten. [l]