Torensjouwers vieren 44 jarig bestaan

SCHIJF - Stichting de Torensjouwers viert komend carnavalsseizoen haar 44 jarig bestaan. Uiteraard laat de stichting dit niet onopgemerkt voorbij gaan! In het weekend van 15-17 november heeft de carnavalsstichting gedurende het gehele weekend festiviteiten gepland om haar 44 jarig jubileum te vieren.

Vrijdag 15 november wordt het feestweekend geopend met een receptie (19.00 uur) en feestavond (20.30 uur) bij het Wapen van Schijf. Tijdens de receptie wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om felicitaties over te brengen aan de stichting. Na de receptie zal er een gezellige feestavond zijn waarbij iedereen welkom is. Carnavalsstichtingen uit de omgeving zijn hiervoor ook allemaal uitgenodigd. De avond zal muzikaal worden omlijst door een aantal kapellen en DJ Sjol.

Zaterdag 16 november zijn alle kinderen van harte uitgenodigd op de kindermiddag in Den Hoge Dries (14.00 uur). De middag zal ingevuld worden met verschillende activiteiten.

Zaterdagavond 16 november (20.00 uur) zal het feest losbarsten bij Kir Royal. De avond wordt opgeluisterd door Randy Watzeels, Edrie en DJ Swingtime! Iedereen is van harte welkom deze avond. Deze avond heeft geen specifiek carnavalsthema, maar is gewoon een gezellig feestje voor iedereen die de Torensjouwers een warm hart toedraagt.

Zondagmiddag 17 november is er om 14.00 uur bij Den Hoge Dries een feestelijke middag gepland voor de 55 plussers onder de Torensjouwers. Tijdens deze middag zal er een tonprater een optreden verzorgen en zal er tijd zijn voor een gezellige bingo met z’n allen![l]