Dorpsbelangen vraagt inwoners-
advies over Assortimentstuin

ZUNDERT - Iedereen die in de gemeente Zundert op nummer 2 woont, heeft een uitnodiging van de volksvertegenwoordigers van Dorpsbelangen ontvangen om zijn of haar mening te geven als Inwonersadvies. Deze actieve partij wil graag horen wat er bij de mensen leeft.

In dit geval over de Assortimentstuin, een groen gebied tussen Zundert en Klein Zundert. Dit gebied werd ingericht als demonstratiegebied voor de boom- en plantenkwekers in onze gemeente. Helaas kwam het onderhoud niet goed van de grond. Er moeten nieuwe keuzes gemaakt worden. Natuurlijk binnen de normale grenzen zoals de provinciale en landelijke overheden die stellen. Vragen die hierbij spelen zijn: hoe kunnen wij dit groene gebied gebruiken? Als recreatieterrein, voor CO2-compensatie, voor woningbouw of een mengvorm? Hier bestaan zeker allerlei ideeën over. Dorpsbelangen heeft een vragenlijst samengesteld om ons panel van Inwoners om advies te vragen.

Fractievoorzitter René de Bruijn: “Natuurlijk kan iedereen die iets wil inbrengen over de Assortimentstuin dat doen op Inwonersadvies@dorpsbelangenzundertrijsbergen.com Graag zelfs!” Dorpsbelangen geeft aan als lokale partij alle belangen te willen wegen om zo tot een gedragen standpunt te komen. [l]