Fancy fair feestweekend warmt op met bierbaksjoelen

RIJSBERGEN - Het Fancy Fair Feestweekend: een weekend vol activiteiten, muziek en gezelligheid waarvan de opbrengsten verdeeld worden onder diverse goede doelen. Inmiddels ook een bekende activiteit van de Fancy Fair: het bierbaksjoelen. Met een speciale sjoelbak wordt er gestreden voor verschillende prijzen.

De voorbereidingen voor het Fancy Fair Feestweekend zijn weer in volle gang. Bijna alles is inmiddels rond voor het weekend van 5 en 6 oktober. Op zaterdag de jaarlijkse truckersrit, het tentfeest in de avond met DJ-Jantje en optredens van de Beatcrooks en Hak op de Tak. En op zondag diverse artiesten waaronder John West en Samantha Steenwijk.

Het bierbaksjoelen vindt dit jaar plaats vlak voor het Feestweekend, namelijk op zondag 23 september. Verschillende teams kunnen bij Café Ut Krisje komen sjoelen voor fantastische prijzen! “We willen nóg meer teams, nóg meer gezelligheid. We willen onze medemens opwarmen voor het Feestweekend in oktober. Daarbij zorgt het natuurlijk voor een gezellig middag waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Voor muziek wordt gezorgd, drank wordt gekoeld en wij zorgen dat de sjoelbak klaarstaat. Wat wil je nog meer?” aldus voorzitter Johan van Rijckevorsel.

Teams (van 4 personen) kunnen zich nog opgeven via fffbierbaksjoelen@hotmail.com. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het Fancy Fair Feestweekend. [l]