The Boss Brothers met saxofonist Ad van Beek. FOTO JOS VAN DEN BERG
The Boss Brothers met saxofonist Ad van Beek. FOTO JOS VAN DEN BERG Foto: Jos van den Berg

The Boss Brothers, dé Bruce Springsteen sensatie van dit moment

ZUNDERT - Op vrijdag 11 oktober komt er voor Ad van Beek een lang gekoesterde wens in vervulling, na ruim 50 jaar weer op het podium van, voor hem nog steeds “het Parochiehuis” in Zundert.

In “het Parochiehuis” is het ooit allemaal begonnen. Op ongeveer 8 jarige leeftijd stond de in Zundert geboren en getogen muzikant daar voor het eerst op een groot podium en dat smaakte naar meer. Destijds in Zundert begonnen met zijn eerste bandje en natuurlijk niet te vergeten, de Harmonie, begon voor hem daar een mooi muzikaal avontuur.

Muzikant
Als muzikant bij de Mariniers heeft hij in alle uithoeken van de wereld gespeeld, van Japan tot Canada, van Rusland tot Zuid-Amerika, overal heeft hij wel opgetreden. De meest bijzondere podia heeft hij wel beklommen, o.a. het Opera House in Sydney, de Royal Albert Hal in London, het concert gebouw in Amsterdam en ga zo maar door.

Sinds vorig jaar werd Ad de nieuwe saxofonist van The Boss Brothers, een top formatie, vaak te zien op de grote festivals en theaters in het hele land. Ad stapt in de rol van de legendarische saxofonist Clarence Clemons, voor hem een eer om te mogen doen en een rol welke hem op het lijf is geschreven. The Boss brothers streven er naar om zo authentiek mogelijk de weergaloze live shows van Bruce Springsteen te evenaren.

Omdat “The Boss” himself niet zo vaak in Europa te zien is hebben The Boss Brothers een behoorlijke groep vaste fans uit alle hoeken van Nederland en België welke vrijwel geen optreden van de band overslaan. Meestal zijn de zalen al weken van te voren uitverkocht!

The Boss Brothers bestaan inmiddels alweer 9 jaar en stonden al eens eerder in het CCZ, toen ook in een uitverkocht huis.

The Boss Brothers zullen in het CCZ een speciaal programma presenteren, vol met bijzondere gebeurtenissen en natuurlijk voor de gelegenheid een “special guest”.

Voor het publiek een heerlijk avond om ongedwongen te dansen en de hits van Bruce Springsteen mee te zingen. [l]