Aanmelden kan nog voor de Scootmobieldag

ZUNDERT - Ook dit jaar organiseert het Gehandicapten Platform samen met de Gemeente Zundert een Scootmobieldag. Iedereen die in het bezit is van een scootmobiel is van harte welkom. Zij die van plan zijn er één aan te schaffen kunnen ook komen.

De cursus bestaat uit een theoriemiddag op dinsdag 8 oktober vanaf 14.00 tot 16.00 uur en een praktijkdag op dinsdag 15 oktober vanaf 09.00 tot 16.00 uur. Personen die al eens geweest zijn mogen natuurlijk ook weer deelnemen. Dit alles gaat door bij Café Het Wapen van Zundert in de Katerstraat te Zundert. Uiteraard worden jullie verwelkomt met een heerlijk kopje koffie. Op de praktijkdag zal er door ons een lunch worden aangeboden.

Verschillende onderdelen

De praktijkdag bestaat uit verschillende onderdelen zoals: Theoriequiz, dit om te kijken of jullie van de theoriedag iets hebben opgestoken. Daarnaast is er een bewegingsdocente aanwezig die wat oefeningen doorneemt die voornaam kunnen zijn. Er is ook een ogen en oren test. Daarna rijden jullie een circuit met wat moeilijke situaties erin en wordt er ook nog een korte rit door Zundert gereden met diverse hindernissen die jullie in het dagelijks rijden kunnen tegenkomen. Dit alles onder begeleiding. Ook zal er iemand aanwezig zijn die de scootmobiel even kan nakijken op eventuele kleine mankementen.

Aan het einde van de dag ontvangt iedere deelnemer een certificaat dat door de Wethouder zal worden uitgereikt. Na afloop drinken we nog gezellig een glaasje met een hapje erbij. Kortom het worden weer twee leerzame en gezellige dagen.

Aanmelden

U kunt zich opgeven bij de gemeente of telefonisch bij de Heer Peter Veenbrink tel.nr. 06-26110845 (deze keer niet bij Mevr. Bogaerts van het gehandicapten platform). Ook liggen er op verschillende plaatsen flyers en formulieren.

Kent u iemand met een scootmobiel geef het gerust door. We hopen jullie in grote getale te kunnen verwelkomen.[l]