Verlies voor vv Ostaayense Boys

ACHTMAAL - Na de 6-2 nederlaag vorige week uit bij Liesbos 1 werd er onder een aangename temperatuur de volgende wedstrijd thuis gespeeld tegen KPJ Made.

Na een flitsende start en diverse kansen voor beide teams door o.a. Ronnie en Joep (zoon van de allerlbeste reserve Pino) was het toch Made die met een kleine voorsprong van een doelpunt of 9 de rust in ging. Door de goede opkomst beschikten de boys over 5 wissels. Door 4 wijzigingen door te voeren in de rust begonnen de Boys vol goede moed aan de 2e helft, onder het motto "Als hun er 9 kunnen maken in 1 helft, kunnen wij dat ook". Dat werd beloond, provocerend gedrag van de Madense keeper werd genadeloos afgestraft door Ronnie, 1-13. De aanmoedigingen vanaf de zijlijn zoals "het kan nog" en "ze weten het niet meer" mochten helaas niet meer baten. Bij het laatste fluitsignaal stond er een 1-15 op het scorebord.
Volgende week een uitwedstrijd tegen Kpj Liesbos 3 om 9.30 uur. Ook kijken we uit naar de toekomstige wedstrijd tegen VV Stan van Eekelen. [l]