Bierbaksjoelen weer een geslaagd evenement

RIJSBERGEN - Afgelopen zondag vond het Bierbaksjoelen, georganiseerd door het Fancy Fair Feestweekend, weer plaats bij café Ut Krisje in Rijsbergen. Het bestuur is zeer tevreden over deze warming-up voor het feestweekend.

"De sfeer was gewoon geweldig! Het sjoelen kon lekker buiten plaatsvinden in het zonnetje, voor koude drankjes werd gezorgd en met een gezellig muziekje erbij was het helemaal af. Met een flinke bezetting van 10 teams kregen we de middag wel vol. En iedereen was fanatiek voor die felbegeerde hoofdprijs natuurlijk. Ook het hapje van Ad Oostvogels zorgde ervoor dat de mensen bleven hangen. Na het sjoelen, net voordat de regenbui naar beneden kwam, ging gezellig iedereen mee naar binnen waar een afterparty plaatsvond vol ambiance. Al met al: een zeer tevreden organisatie", aldus voorzitter Johan van Rijckevorsel.

Het Fancy Fair Feestweekend kan nu écht beginnen. Het weekend van 5 en 6 oktober staat helemaal in het teken van gezelligheid, eenheid en sfeer. En dat natuurlijk allemaal voor het goede doel.

Feestweekend
Zaterdag 5 oktober begint het Feestweekend met de welbekende truckersrit, zaterdagavond het Tentfeest met onder andere onze eigen welbekende DJ Jantje. En op zondag de Hollandse Middag; een middag en avond gevuld met geweldige artiesten, waaronder John West en Samantha Steenwijk. Kaartjes zijn eventueel te koop via: www.fffeestweekend.nl [l]