Winst voor Ostaayense Boys

ACHTMAAL - Ostaayen ging op bezoek bij het nieuw team Liesbos 3. Waar er de afgelopen wedstrijden werd beschikt over voldoende wissels, werd er vandaag met een krappe selectie van 11 man richting Liesbos vertrokken.

De kersverse vader Jannick was ook nog aan komen snellen om als vlagger te fungeren. Jeroen kwam in de allerlaatste seconden voor aanvang van de wedstrijd nog als 11e man het veld op. De eerste helft speelde zich met name op het midden veld af. Door de 4-3-3 opstelling van onze aanvoerder Piet was het even zoeken naar de juiste speel stijl. Het was vooral Ostaayen die de beste kansen creƫerde in het begin van de wedstrijd. Nadat Ostaayen zich terug positioneerde naar de 4-4-2 opstelling resulteerde dit direct in een doelpunt Ronnie wist na een minuut of 25 de keeper te passeren. Er volgde nog enkele kansen voor beide teams. Met een 0-1 voorsprong gingen we rusten. Er moesten meer doelpunten worden gemaakt was de conclusie in de rust, volgens ons spitsen duo Ronnie en Stefan de R. Was dit geen probleem. De 2e helft begon Ostaayen op de aanval, dit resulteerde in diverse kansen. Enkel de doelpunten bleven uit. Liesbos wist zich maar enkele malen door de sterk staande verdediging onder leiding van Jos te wurmen, maar door scherp keeperswerk wisten ze het net niet te vinden. Met nog een kleine 10 minuten op de klok en nog steeds maar een 0-1 voorsprong moest de trekker definitief worden over gehaald, kansen machine Stefan de R. Wist een aantal verdedigers te passeren en met een knal door het midden de 0-2 op het scorebord te zetten. Dit was uiteindelijk de eindstand. En zo werden er 3 punten mee in de tas richting Ostaayen genomen. [l]