Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht?

SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben. Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.



Voor Henk (69) uit Rijsbergen zijn we op zoek naar een maatje. Henk heeft een hersenbloeding gehad, waardoor hij nu een tandje terug moet doen. Gelukkig kan hij zijn grootste hobby nog uitvoeren, namelijk bezig zijn met de eigen vogels en de tuin.. Henk zou het fijn vinden om samen met een maatje aan de slag te gaan in de tuin en/of bezig te zijn met de vogels. Ben of ken je iemand die Henk wil helpen?

Een gezellige dag samen met leuke mensen…misschien iets voor u of voor iemand in uw omgeving!

Gezellig kletsen onder het genot van koffie, thee of een lekker drankje, samen genieten van een warme maaltijd, een gemoedelijke sfeer en leuke activiteiten waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen door een groep enthousiaste zorgzame vrijwilligers. Dit is waar het bij de huiskamer om draait, gewoon een leuke en ontspannen dag.

De huiskamer vindt plaats op verschillende locaties ( Rijserf, Wierenbos, Nonnekeshof en 't Gouwe Hart) zodat er altijd één bij u in de buurt is of u kiest voor een locatie die u aanspreekt. Bij de huiskamer wordt geen zorg geboden. Mocht u ergens ondersteuning bij nodig hebben of toch (kortdurende) zorg op een bepaald gebied, dan kijken we graag met u mee wat er mogelijk is.

De kosten zijn €15,- per dag, dit is inclusief de warme maaltijd, de drankjes gedurende de dag en de activiteiten. Twijfelt u of het iets voor u is? Dan bent u meer dan welkom om een keer iets te komen drinken en zo een beeld te krijgen van de huiskamer. Laat het ons vooraf weten zodat we rekening kunnen houden met uw komst en wenst u gebruik te maken van onze bus? Dan kunnen we deze voor u inplannen. Wilt u aan de slag als vrijwilliger op een van de huiskamers? Neem contact op met SWZ.

Ondernemend maatje

Stefan (63) uit Zundert zoekt een mannelijk of vrouwelijk maatje om er gezellig op uit te gaan met bijvoorbeeld de fiets, een wandeling of op een andere manier. Stefan is een gezellige kletser, is enthousiast en toont belangstelling. Een echte babbelaar wel te noemen, maar altijd vol plezier. Stefan woont begeleid bij Amarant, maar is zeer zelfstandig. Stefan volgt en kijkt graag voetbal, heeft interesse in planten (ook door zijn werk) en vogels. Stefan kan goed tekenen en volgt hierin ook les.


Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl