Nieuw seizoen bij
Harmonie Nut en Vermaak

ZUNDERT - Deze maand wordt de klok verzet, het is eerder donker en de avonden worden langer. Meer tijd dus om weer activiteiten binnen te doen bijvoorbeeld muziek maken.

De Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak bieden muziek- en blokfluitlessen aan door professionele muziekdocenten. Zo geeft de Harmonie Nut en Vermaak blokfluitlessen op de 3 basisscholen in Zundert, direct na schooltijd elke week een half uurtje gezellig muziek maken op de blokfluit met andere kinderen onder leiding van Loes van Cauter. Je leert dan noten lezen en samen liedjes spelen. Muziek maken geeft veel vermaak (en nut) en daarom hopen we dat er veel enthousiaste kinderen zich aanmelden.
Basisschool Antonius: les op maandag om half 4.
Basisschool Zonnebloem: les op dinsdag om half 4
Basisschool Anna: les op donderdag om half 4
Heb je interesse of wil je informatie stuur een mailtje naar blokfluitgroepnutenvermaak@hotmail.nl

Muzieklessen
Wij bieden ook muzieklessen aan voor jong en oud op verschillende muziekinstrumenten, voor elk instrument is er een eigen muziekdocent.
Instrumenten: Dwarsfluit, piccolo, trompet, klarinet, saxofoon, hoorn, bariton, tuba, hobo, bas, trombone en slagwerk zoals kleine trom, drumstel, pauken, xylofoon, enz.
Je begint met 3 gratis proeflessen zodat een instrument eerst goed uitgeprobeerd kan worden. De opleiding is individueel onderwijs, een leerling krijgt iedere week een halfuur of om de week drie kwartier privéles. Door deze intensieve lessen zal de leerling het gekozen instrument snel onder de knie hebben. Daarnaast worden er ook theorielessen gegeven om muziekkennis bij te brengen. Heb je interesse of wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar: nutenvermaak@live.nl. [l]