Toon Hereijgers Memorial bij Ons Genoegen

ZUNDERT - Kruisboogvereniging Ons Genoegen uit Zundert organiseert dit jaar voor de 19e maal de Toon Hereijgers Memorial verschieting.

Bij vele bekend is dit een wedstrijd die is vernoemd naar Toon Hereijgers en dit is ondertussen een vast begrip geworden op de schietkalender. De inleg van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds ter bestrijding van kanker. Naast de schutters zijn er ook ieder jaar enkele bedrijven en toeschouwers die zonder deelname ook een bijdrage schenken ter bestrijding van deze ziekte, waar we helaas allen in onze naaste omgeving mee worden geconfronteerd.

Wanneer
Let op! Dit jaar wordt deze verschieting gehouden op zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober bij café Neefs, Molenstraat 129 in Zundert.
Op zaterdag kunt u zich inschrijven vanaf 13.30 uur tot 17.30 uur en op zondag vanaf 09.30 uur tot 13.30 uur.
Op zondag 13 oktober is om ongeveer 14.30 uur de prijsuitreiking. De winnaar van dit jaar krijgt dan de Toon Hereijgers wisseltrofee uitgereikt en de winnaar van 2018 krijgt dan een mooi aandenken als blijvende herinnering.

Spelregels
De spelregels zijn simpel. Alle schutters schieten allemaal naar het gemiddelde van het afgelopen kring seizoen, via een percentage wat men boven of onder zijn gemiddelde schiet wordt de uitslag berekend. Degene met de hoogste percentageverbetering is de winnaar. De wedstrijd bestaat uit 5 proefschoten en een geldige serie van 15 schoten. Men mag uiteraard meerdere serie’s schieten, waarvan de beste serie telt. Per serie wordt een minimale inleg gevraagd, welke geheel naar het kankerfonds gaat.
Ook niet schutters zijn welkom en mogen mee schieten. Voor hen is er materiaal en hulp aanwezig. Op deze manier kun je kennismaken met de kruisboogsport. Een sport waarbij je je inspannend kunt ontspannen.
Maar het belangrijkste doel van deze verschieting is, dat alle inleg en verdere sponsoring geheel ten goede komt aan de kankerbestrijding t.a.v. Het Koningin Wilhelminafonds.
Vanaf de start van deze wedstrijd in 2001 tot heden heeft kruisboogvereniging Ons genoegen al bijna €10.000,00 over kunnen maken naar dit goede doel. Dus heeft u een uurtje tijd over in dit weekend schroom niet en kom langs.
Graag zien wij u op zaterdag 12 oktober of zondag 13 oktober a.s. voor deze leuke wedstrijd. [l]