ZHC MD2. FOTO DEBORA SPRENKELS
ZHC MD2. FOTO DEBORA SPRENKELS Debora Sprenkels

Hockeyclub meiden MD2
herfstcompetitie sterk begonnen

ZUNDERT-De meiden van MD2 zijn in de herfstcompetitie begonnen met een geheel nieuw team. Waarvan ongeveer de helft nog nooit op een groot veld gespeeld heeft. Spannend, maar ook een uitdaging, ze hadden er alle 16 heel veel zin in.

Afgelopen zaterdag moesten ze uit spelen tegen Tilburg. Gelijk in de eerste minuut van de wedstrijd werd er gescoord door ZHC. Net voordat het eerste kwartier om was werd het 0-2. De meiden hadden dus weer goede moed en gingen in het tweede kwartier nog beter. In de rust was het 0-5. Na wat tips en tricks van de coaches gingen de meiden vol gas door. Bij het eind fluitsignaal stond het 0-8, een terechte overwinning! Na 4 wedstrijden zijn ze overtuigend kampioen geworden in de voorcompetitie. Met 42 doelpunten voor en geen 1 doelpunt tegen, met als klapper de 20-0 overwinning tegen Push, kunnen we zeggen dat dit een topteam is en ze vol overtuiging na de herfstvakantie het veld weer op zullen gaan. Gefeliciteerd Zoƫ, Isa, Britt, Lieke, Emma, Sarah, Floortje, Lotte, Sofie, Mila, Kim, Leona, Liene, Iefke, Amy en Evi!