Trappistentrappers opnieuw in de regen

WERNHOUT - De wegploeg was zondagochtend niet erg groot. Door slechte weersvoorspellingen, een druilerige begin van de dag en een koude start waren slechts 12 clubleden present. Die overigens niet eens zo slecht hebben gereden bij deze eerste Winterronde van het seizoen.

De rit verliep zonder moeilijkheden alleen zijn ze ietsje later moeten vertrekken. De volgbus had namelijk ook last van de koude start, de accu liet het afweten. Gelukkig was één van de aanwezigen met zijn busje gekomen dat toen als volgbus dienst kon doen. Natuurlijk hebben we de regen allemaal hard nodig maar liever niet op zondagochtend. Hopelijk krijgen we na de twee verregende zondagen deze week beter fietsweer. Sterker nog, wij eisen mooi fietsweer! Zo niet, is een protestrit naar het Malieveld in den Haag zeker niet uitgesloten.

Zaterdag
Een aantal clubleden had tevoren op buienradar het zondagse onheil zien aankomen en nam het zekere voor het onzekere, zij gingen zaterdag al op pad. Zowel op de weg als in het veld werd er dan volop gefietst waaronder de verkenning van onze eigen veldtoertocht met elf man. Een groepje genodigden was op vrijdag actief in Limburg waar, gesponsord door de bank voor iedereen en onder begeleiding van Servaes Knaven, een fietsclinic werd afgewerkt.

Teerfeest
De datum voor het jaarlijkse teerfeest is definitief, zaterdagavond 30 november. Een officiële uitnodiging krijg je binnenkort. De vernieuwde feestcommissie beloofd ons een leuke en actieve avond maar houdt het programma nog voor zich. Dat voelt een beetje als naar een concert gaan maar je weet niet wie er optreed, kan Rammstein zijn maar net zo goed Corrie Konings. We zijn benieuwd.

Programma
De wegploeg start zondag 13 oktober weer om 9.00 uur bij café van T. De veldrijders vertrekken daar om 8.30 uur en zij kunnen een toertocht rijden in Hoogerheide, Halle-Zoersel of Ulicoten.[l]