Tonpraatfestijn doet Zundert aan

ZUNDERT - Vrijdagavond 8 november nog niets te doen? Mooi! Dan kunt u de lachspieren even flink trainen tijdens de jaarlijkse Tonpraatavond van CV de Banaonblussers. Traditiegetrouw bij Het Wapen van Zundert.

Ook dit jaar heeft de organisatie kosten noch moeite gespaard om de beste Tonpraters uit den vreemde in de ton te krijgen. Wat te denken van Dirk Kouwenberg en Boy Jansen? Beiden winnaars van het prestigieuze Keijebijters Kletstoernooi. Ook andere bekende namen als Arian Compen, Jeroen van Nunen, Tom van Osch en Twan van Oers zijn present.

Het enige dat u hoeft te doen? Een flinke pint nemen, er lekker voor gaan zitten en er eens goed bij lachen. Want dat is wat centraal staat tijdens deze avond. Net als voorgaande jaren zal omstreeks de pauze de megasuperturboloterij plaatsvinden waarbij mooie prijzen te winnen zijn!

Wilt u dit niet missen? Kaartjes zijn nu al te koop bij Het Wapen van Zundert, Wouw da's Lekker, Tenniscentrum de Leeuwerik en Bakkerij Douenburg, Klein Zundert. Ook kunt u nog voor tickets terecht aan de deur op de avond zelf. Maar let wel: vol is vol!

Zaal open: 19.00 uur, start programma: 20.00 uur.[l]