Winnaars Carnavalslied 2019.
Winnaars Carnavalslied 2019. CV De Aopelaanders

Elfde van dun Elfde in 't Aopelaand

RIJSBERGEN - Het is weer bijna zomer, het carnavalsseizoen gaat weer beginnen. Ook dit jaar zal weer worden afgetrapt met de viering van de Elfde van dun Elfde. Dit vindt plaats op zaterdag 9 november in de Harmoniezaal in Rijsbergen.

Er staat weer van alles te gebeuren, deze avond zal er natuurlijk weer gestreden worden om het beste carnavalslied 2019/2020. Wie wordt de opvolger van hofkapel Aopnormaol? De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen, schrijf je in en ga goed voorbereid de strijd aan!

Daarnaast maken we ons op voor misschien wel het spannendste moment van het carnavalsseizoen. Rond 23.11 uur wordt de nieuwe Prins van 't Aopelaand bekend gemaakt. Wie zou onze Prins Petrus I opvolgen? En wie worden zijn gevolg? De Hofdames, Pliessie en Nar?

Op zaterdag 9 november zullen de deuren van de Harmoniezaal vanaf 19.00 uur worden geopend en het programma zal tegen 20.00 uur starten. Zorg dat je er bij bent! Strijd mee om het beste carnavalslied 2020.

Deelnemers kunnen zich voor 2 november opgeven via pr@aopelaanders.nl

Voor meer informatie kun je contact op nemen via de mail pr@aopelaanders.nl of telefonisch 06-41933772. Natuurlijk kunt je ons ook vinden via Facebook of op Aopelaanders.nl.[l]