Komende activiteiten KBO Zundert

ZUNDERT - KBO Zundert heeft vele activiteiten die het actief zijn, het bewegen en de ontspanning van de senioren, probeert te bevorderen.

In de zomer gaan we fietsen. Het fietsseizoen van 2019 gaan we op 21 oktober afsluiten. Wij willen onze fietscoach Jac. Herrreijgers, met assistent Louis Schellekens, namens alle deelnemers bedanken voor de prachtige ritten in onze omgeving.
Nu komt de wandelperiode. Maandag 4 november is de eerste wandeltocht. Het is een wandeling met een tussenstop. Wandelcoach Cees Bruijns start met veel zin en heeft weer mooie tochten uitgekozen. Hebt u zin in een mooie wandeling met een fijne groep, doe mee, probeer het een keer en ervaar hoe gezond en fijn het is voor je lichaam en je geest.

Programma
Fietsen: Maandag 21 oktober, laatste rit van het seizoen, start om 13.30u. vanaf de Boerenbond. Heeft u vragen bel Jac. Herreijgers 076-5974417.
Wandelen: Maandag 4 november, eerste tocht van het seizoen, start om 13.30u. vanaf het Grand Café in de Willaert. Voor informatie of vragen kunt u bellen met onze wandelcoach Cees Bruijns 06-20586750.
Jeu de Boules-Koersbal: Iedere dinsdagmiddag in de Willaert, aanvang 13.30u. voor informatie bel met Addy Christ 0652690920.
Bingo: Maandag 11 november in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30u. mooie prijzen en een gezellig middag.
Themamiddag-filmmiddag: Maandag 25 november is er een themamiddag in het Wapen van Zundert, we starten om 13.30 u. Notaris Rombouts zal informatie geven over een actueel onderwerp voor senioren namelijk een levenstestament gebaseerd op de laatste wetgeving. Hierna zullen we een film vertonen over Oud Zundert, deze film is gemaakt door fotograaf en bekend Zundertenaar Janus van Hassel en geeft een prachtig beeld van oud Zundert, of van Zundert van een poosje terug. In deze film vele bekende dorpsfiguren en gebouwen.[l]